Фоторепортаж

Літні майданчики житомирських кафе на тротуарах та пішохідній вулиці. Фоторепортаж

10 May 2018, 15:29

З настанням тепла заклади в центрі Житомира почали облаштовувати літні майданчики для відвідувачів.

Відповідно до п.7 нового Положення про організацію сезонної, святкової виїзної торгівлі, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків на території м.Житомира, яке було затверджене 21 лютого 2018 року, рішення міськвиконкому для розміщення літнього майданчику тепер не потрібне.

«Для отримання погодження щодо розміщення облаштованих відкритих майданчиків на території, прилеглій до підприємства ресторанного господарства ресторанного господарства стаціонарної мережі, суб’єкт господарювання подає до Центру надання адміністративних послуг Житомирської міської ради щороку до 15 березня документи... Після реєстрації пакет документів передається до департаменту економічного розвитку», - зазначається у Положенні.

Далі питання розглядається на комісії з питань організації сезонної торгівлі та ярмарків, яка передає до ЦНАПу заяву про погодження або лист про обґрунтовану відмову. Підприємці, яким погодили розміщення літнього майданчику, мають здійснити його демонтаж не пізніше 15 листопада та привести територію у належний стан.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кафе літній майданчик Михайлівська тротуар 
Матеріали по темі