Культура

«Свято солодощів», концерти й фестивалі: у Житомирі збираються 12 днів відзначати День захисту дітей

14 May 2018, 17:55

До Міжнародного Дня захисту дітей у Житомирі збираються провести загальноміське свято «Країна дитинства – країна мрій», яке триватиме 12 днів з перервами.

Відповідний проект рішення міськвиконкому 14 травня опублікували на сайті Житомирської міськради.

Так, з 21 травня по 2 червня в Житомирі збираються провезти низку заходів за участі дітей та дитячих колективів, аби популяризувати духовність, здоровий спосіб життя та підвищувати культуру сімейних стосунків.

Відповідним управлінням міськради доручено тримати в чистоті територію парку культури, забезпечити відвідувачів біотуалетами та урнами для сміття, чергування «швидкої» та патрулювання території поліцейськими.

У рамках свята «Країна дитинства – країна мрій» 21 травня відбудеться благодійний звітний концерт школи хореографічного мистецтва«Сонечко», 24 травня – передача малюнків дитячим лікарням міста та району, 26-27 травня - Міжнародний щорічний традиційний фестиваль з бального танцю «Ритми Полісся – 2018». 1 червня у літньому театрі «Ракушка» відбудеться гала-концерт найкращих дитячих колективів дитсадків, а на вулиці Михайлівській – звітно-розважальна програма «Дитячі мрії». Завершаться святкування 2 червня проведенням «Свята солодощів-2018» у гідропарку та Святом танцю від центру танцю «Avante» («Ракушка»).

Детальніше про місце і час проведення загальноміське свято «Країна дитинства – країна мрій» - у додатку:



Як повідомляв Житомир.info, минулого року на час проведення свята влада мала намір зобов’язати перевізників і ТТУ возити школярів безкоштовно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: свято День дітей фестиваль  
Матеріали по темі