Влада

СБУ попереджає про планові навчання в Житомирі та області і просить зберігати спокій

22 May 2018, 12:29

Управління СБ України в Житомирській області повідомляє, що 23-25 травня на території Житомира та області відбудуться планові антитерористичні навчання.

«Тренування, що проходитимуть в умовах, максимально наближених до реальних, організовує Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Житомирській області за участі Національної поліції, Нацгвардії, ДСНС, ЗСУ та інших суб’єктів боротьби з тероризмом регіону. Управління закликає мешканців і гостей Житомирщини зберігати спокій у зв’язку із зосередженням військових та спецпризначенців, залучених до навчань, із розумінням поставитися до можливих обмежень і незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців (перевірка документів, що посвідчують особу, огляд особистих речей, можливе тимчасове обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів тощо). Усі дії відбуватимуться у рамках чинного законодавства», - йдеться у повідомленні.

У випадку виявлення підозрілих предметів чи засобів ураження, отримання інформації щодо протиправних дій невідомих осіб просять негайно повідомляти правоохоронцям за номерами (0412) 47-21-25, (096) 563-02-07 («гаряча лінія» УСБУ в Житомирській області) або 102.

Як повідомляв Житомир.info, 30 січня цього року СБУ проводила антитерористичні навчання в обласному центрі на вул.Святослава Ріхтера.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: СБУ навчання  
Матеріали по темі