Місто

До Дня захисту дітей в центрі Житомира відбулося МЕГА Свято Морозива

2 June 2018, 19:26

2 червня - до Дня захисту дітей - компанія «Рудь» організувала для маленьких житомирян МЕГА Свято Морозива.

Цьогоріч найбільший виробник морозива в Україні - ПАТ “Житомирський маслозавод” - дещо змінив формат святкування. Всю територію, яка знаходилась на майдані Корольова та Новому бульварі, було умовно поділено на дві великі локації з величезною кількістю наметів: атракціони та парк розваг. Купуючи будь-яке морозиво компанії «Рудь» на самому Святі, гість отримував квиток. Він і був своєрідною перепусткою «в зону» активності. Під час Свята дітям запропоновано близько 20 видів розваг: це і творча майстерня, і батут, дартс, шалені фрукти тощо.

Свято Морозива від компанії «Рудь» офіційно стартувало о 12-й годині - проте ще задовго до початку містяни почали збиратися та роздивлятися локації, біля яких би їм було цікаво провести час. Захід відкрив Президент компанії «Рудь» - ПАТ «Житомирський маслозавод» - Петро Володимирович Рудь:

«Свято Морозива» - це соціальний проект, і найбільше наше досягнення - ми даруємо єдність - єдність добра, тепла, миру, любові і взаєморозуміння. Ми прагнемо дарувати радість усім - дітлахам та дорослим, у великих містах і районних центрах, по всій Україні.Наше Свято сьогодні має і патріотичну спрямованість, адже тільки з любов’ю до рідної землі, до своєї Батьківщини і проявляється любов до ближнього. Бажаю вам гарних вражень, приємного та радісного відпочинку на нашому Святі!

Розповів Петро Володимирович і про новинки серед продукції:

«Новинок в цьому році дуже багато. Наші технологи їздять по всьому світі, щоб отримати якусь новинку, і впровадити її для всіх українців. Ми щиро вдячні прихильникам нашої продукції, і обіцяємо, що торгова марка «Рудь» і надалі буде дивувати Вас цікавими смаками та тримати найвищу планку якості».

Житомирський маслозавод на сьогоднішній день є лідером українського ринку морозива. Ми маємо 33% ринку. Ми постійно інвестуємо в модернізацію нашого виробництва, впроваджуємо новітні технології, збільшуємо реалізацію продукції, покращуємо соціальні проекти, соціальний захист наших працівників,постійно збільшуємо заробітну плату, створюємо прекрасні робочі місця. Наше морозиво ми продаємо до більш ніж 25-ти країн світу», - наголосив Петро Рудь.

Варто наголосити, що цього дня посмішки з вуст маленьких житомирян не сходили, адже вони змогли не лише посмакувати морозивом №1 в Україні, а й погратися на багатьох локаціях та отримати цінні дарунки.

Більше подробиць зі Свята - за посиланням https://svyato.rud.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі