Місто

У житомирській школі №10 не можуть добудувати спортзал: підрядник півроку ховається

14 June 2018, 15:39

У Житомирі не можуть добудувати спортзал школи №10, яка знаходиться по вулиці Київське шосе, 37.

Про це 12 червня на своїй сторінці у Facebook написав директор ЗОШ №10, депутат міської ради з фракції ВО «Батьківщина» Олександр Величко.

«ЗОШ №10 м. Житомир. Спортзал. Такою, як була в грудні 2017, наша спортзала є, на жаль, і сьогодні... Півроку підрядник ховається, не виходить на зв’язок, ігнорує всіх або обіцяє, але не продовжує роботи (коли їздимо до нього додому). Ситуація дуже непокоїть. На сьогодні маємо: 1) попередньо лише на 1 млн грн треба переробити фасади, які виконані з порушенням технології. 2) підрядник не підписав договір з УКБ, немає договірної ціни. 3) підрядник не розрахувався з тими, хто працював у нього на умовах неофіційного субпідряду та сторожами, які добросовісно охороняють об’єкт. 4) для повного завершення будівельних робіт, на думку фахівців, достатньо буде 2-3 місяці. 5) розірвання договору з боку УКБ з підрядником і позов до суду є логічним рішенням, але цей процес поховає останні надії дітей і батьків на повноцінні уроки фізвиховання вже в цьому році. Із позитиву: сьогодні (12 червня, - уточ.) радник мера та керівник УКБ запевнили, що ситуація зсунулася з мертвої точки та до кінця тижня відновиться будівництво. Сподіваюсь на це, бо далі ми мовчати не будемо». – написав Олександр Величко.

У коментарі Житомир.info 14 червня директор ЗОШ розповів, що сам не може збагнути, чому переховується підрядник.

«Я десь сам не можу збагнути, чому переховується підрядник. Це вже якась детективна історія, адже кошти у нас є, йому готові проплатити... До того ж, не виходить він на зв'язок не тільки зі мною, а й зі своїми робітниками», - сказав Олександр Величко.

Нагадаємо, 1 березня цього року на сесії Житомирської міської ради депутати проголосували за виділення мільйону гривень на спортзал у ЗОШ №10.

Як повідомляв Житомир.info, будівля спортзалу школи №10 була у списку об’єктів, на капремонт яких у 2017 році виділялися кошти з бюджету розвитку. В квітні 2018 року Олександр Величко розповідав, що будівництво триває вже півтора роки, залишилося виконати внутрішні роботи, але з грудня 2017 року почали відбуватись дивні речі: підрядник припинив роботи, чиновники з УКБ вирішили розірвати з ним договір. Втім, директор школа наголошував, ситуація нібито вирівнюється і мав надію, що до 1 вересня 2018 року зала буде готова до експлуатації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Величко школа спортзал  
Матеріали по темі