Фоторепортаж

На пішохідній вулиці в Житомирі проводять благодійний ярмарок до Міжнародного дня біженця. Фоторепортаж

20 June 2018, 17:49

20 червня з 15.00 до 19.00 години у Житомирі на вул. Михайлівську проходить благодійний ярмарок «Єдина громада - Єдина країна».

За інформацією міськради захід до Міжнародного дня біженця проводить громадська організація «Союз переселенців «Мир на долоні» за підтримки управління культури Житомирської міської ради.

«Організатори прагнуть привернути увагу до людей, які через війну на сході України були змушені залишити свої домівки. Незважаючи на складнощі, багато із них змогли розпочати нові проекти та втілити власні бізнес-ідеї, стати активною частиною громади та готові допомагати іншим», - зазначається в анонсі заходу.

У програмі благодійного ярмарку «Єдина громада - Єдина країна»:

виставка-продаж hand-made виробів і художніх робіт;

майстер-класи від мешканців міста та членів громадської організації;

презентація проектів представників громадських організацій ВПО з інших регіонів;

виступ англомовного театру дітей центру освіти Ginger;

розваги на дитячому інтерактивному майданчику за підтримки товариства «Червоного хреста» та обласної бібліотеки для юнацтва,

- фотозона, безпрограшна лотерея та багато іншого.

«Учасники ярмарку передадуть частину коштів на підтримку проекту «Житомир єднає». Це квест для дітей переселенців, учасників АТО, вихованців інтернатів, сиріт, мешканців міста, який члени ГО «СП «Мир на долоні» проведуть найближчим часом», - зазначається у повідомленні на сайті міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: переселенці підтримка благодійність ярмарок  
Матеріали по темі