Фоторепортаж

Тренування житомирських силових акробатів у гідропарку. Фоторепортаж

22 June 2018, 12:54

Вранці 22 червня житомирська команда Sport Bisons проводила тренування в гідропарку.

Капітан команди Владислав Мяновський навчається на тренера в Житомирському педагогічному університеті ім.Івана Франка. Хлопець розповідає, що починалося все як хобі, а зараз команда виходить на більш професійний рівень і хочеться, щоб цим ще й можна було заробляти.

Починали хлопці з воркауту, але захопилися парною силовою акробатикою. Кажуть: щоб не бути прив'язаним до турніків та конструкцій.

Разом хлопці тренуються близько чотирьох років, проте, офіційно командою стали три роки тому. Найстаршим членам команди – 22 роки, наймолодшому – 19. Офіційно команда складається з трьох хлопців, проте зараз до них почали приєднуватися й дівчата. У Житомирі мають власну секцію, де тренують дітей та дорослих.

Над назвою команди довго думали, не хотіли прив'язувати її до якогось з видів спорту. Якось під час гри у баскетбол їх почали називати «бізонами». Спочатку хлопці думали, що назва буде тимчасовою, але потім їм сподобалася і вони її лишили.

Тренуються майже щодня, лише в неділю мають вихідний. Тренування тривають мінімум 3 години, іноді по 5-6 годин. Починають з розминки та розтяжки, а далі вже виконують складніші елементи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тренування спортсмен акробат  
Матеріали по темі