Культура

У Житомирі відбувся конкурс краси «СтудМіс України – Житомирщина»

29 June 2018, 16:29

Один із наймасштабніших щорічних конкурсів краси нашої країни «СтудМіс України – Житомирщина» кожного року вражає своїх шанувальників та учасниць рівнем організації, підготовки, професійною режисурою шоу, подарунками, які отримують учасниці та переможниці у фіналі.

Це єдиний конкурс у Житомирі, що є офіційним Всеукраїнським конкурсом краси, який проводиться у кожному регіоні нашої Батьківщини, переможниця якого відправляється на фінал світового конкурсу краси «World Miss University».

Організаторами «СтудМіс України – Житомирщина» є Світлана Невмержицька та Олександра Нонік, які протягом багатьох років відкривають новий світ та перспективи для юних красунь, допомагають їм на шляху професійної модельної кар’єри та створюють усі умови для їх майбутнього розвитку.

Цьогоріч їх праця особливо вразила рівнем підготовки гала-концерту та організацією процесу конкурсу: тематичні фотосесії, громадська діяльність, участь у різноманітних інтелектуальних заходах, активність у цікавих проектах та важливих подіях Житомира та грандіозний фінал, який запам’ятається надовго.

Варто зазначити, що з року в рік конкурс набирає все більших обертів, а його організація вражає професійністю та новизною.

Для організаторів «СтудМіс України – Житомирщина» спонсори є не просто партнерами, а вже стали найкращими друзями, співпраця з якими несе багатолітній досвід, перспективне майбутнє та міцну дружбу. Генеральними спонсорами цього року стали: Житловий комплекс «Княжий», комфортна стоматологія доктора Колоса, туристична агенція «Join Up» та готель «Botanik Resort Hotel», розташований у мальовничому містечку Кемер Анталійського узбережжя, який зробив подарунок для переможниць у вигляді відпочинку в Туреччині.

30 червня три Віце СтудМіс України – Житомирщина, а саме: 1 Віце СтудМіс – Каріна Начвай, студентка Житомирського базового фармацевтичного коледжу; 2 Віце СтудМіс – Каріна Колесник, студентка Житомирського державного технологічного університету та 3 Віце СтудМіс – Єлісеєва Анастасія, студентка Житомирського національного агроекологічного університету на чолі із організатором конкурсу Світланою Невмержицькою відправляються на відпочинок до сонячної Туреччини в один з найкращих готелів Кемеру «Botanik Resort Hotel». Також до них приєднається переможниця у номінації Міс Глядацьких симпатій у конкурсі «Міс Старшокласниця Житомирщини 2018», Васильківська Юлія, учениця 9-го класу Житомирської ЗОШ №28.

Отже, конкурс краси «СтудМіс України – Житомирщина» змінює життя житомирських дівчат та перетворює казку на омріяну реальність.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі