Влада

НАЗК перевірить декларацію колишнього начальника управління внутрішньої безпеки в Житомирській області

9 July 2018, 13:12

Розпочата повна перевірка декларації за 2016 рік, поданої начальником управління внутрішньої безпеки в Житомирській області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України Крисановим Ярославом Дмитровичем.

Про це 6 липня повідомила прес-служба Національного агентства з питань запобігання корупції.

«Рішення про проведення повної перевірки відповідної декларації прийнято на підставі отриманої інформації про можливе відображення у декларації недостовірних відомостей, яка містить фактичні дані, що можуть бути перевірені (відповідно до підпункту 4 пункту 3 розділу ІІІ Порядку проведення контролю та повної перевірки декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування). Строк перевірки е-декларацій становить 60 календарних днів та може бути продовжений ще на додаткових 30 днів», - зазначається у повідомленні.

В декларації Крисанова за 2016 рік вказано, що з листопада 2012 року він є власником квартири в Києві загальною площею 84,20 кв.м, вартість якої на дату набуття права власності становила 416 тис. грн. В Житомирі він користувався квартирою в 56 кв.м., яка належить Клепіковській Вірі Миколаївні. Вказана дата набуття права власності – 1 березня 2007 року. Дружині декларанта з березня 2011 року належить автомобіль Nissan Tiida 2008 р.в. За 2016 рік в департаменті внутрішньої безпеки Нацполіції Ярослав Крисанов отримав 240 тис. 664 грн зарплати та 500 грн від профспілки – виплати при народженні дитини. Його дружина отримала 143 тис. 894 грн зарплати в Департаменті кіберполіції та 15 тис. 480 грн соціальних виплат при народженні дитини. За 2016 рік Крисанов декларував 60 тис. грн готівки.

В декларації за 2015 рік інформації про транспортні засоби та готівкові кошти немає, зарплата Крисанова за той рік становила 84 тис. 48 грн, доходи дружини не вказані.

В декларації за 2017 рік, яку Крисанов подав 15 березня цього року, його місце роботи – начальник Луганського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України. Готівкових коштів у декларант вже не має, а у його дружина з’явилося 27 тис. доларів готівки.

Як повідомляв Житомир.info, в червні 2018 року НАЗК направило до суду протокол на екс-начальника Державної екологічної інспекції у Житомирській області Богдана Гнатюка, який підписував накази про преміювання свого двоюрідного брата.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: НАЗК Крисанов Нацполіція декларація  
Матеріали по темі