Місто

Аби з пішохідного мосту в Житомирі не крали дороге обладнання, «Міськсвітло» заключило договір з пультовою охороною

10 July 2018, 13:40

Комунальне підприємство «Міськсвітло» заключило договір з пультовою охороною, аби зберегти систему освітлення пішохідного мосту від чергових крадіжок.

Про це у коментарі Житомир.info 10 липня розповів директор КП «Міськсвітло» Олег Бічук.

«Міст повністю світиться вже десь з місяць. Які ми прийняли запобіжні заходи? Ми заключили з пультовою охороною договір, вони поставили своє обладнання, але ми за нього заплатили. Воно буде спрацьовувати, якщо не дай бог туди хтось залізе (до дорого вартісної системи освітлення, - уточ.). Ми також взяли рахунок, але маємо його погодити у міській раді, якщо ціна підійде – то ми одразу будемо не дві камери встановлювати, а три», - розповів Олег Бічук.

Нагадаємо, 21 травня 2018 року головний інженер «Міськсвітло» розповів, що пішохідний міст засвітився наполовину.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 16 квітня 2018 року на пішохідному мосту в парку Гагаріна комунальники почали відновлювати освітлення.

на початку лютого 2018 року директор КП «Міськсвітло» розповідав про те, що з початком весни комунальники візьмуться до відновлення освітлення, та встановлять ще одну камеру з боку Зарічан.

15 листопада 2017 року житомирянам стало відомо, що два тижні тому у парку ім. Гагаріна вандали зрізали блок управління кольорового освітлення з підвісного мосту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Міськсвітло Бічук пішохідний міст освітлення  
Матеріали по темі