Влада

ТОП-10 підприємств Житомирської області, які мають найбільшу заборгованість з виплати зарплати

14 July 2018, 13:14

Антирейтинг найбільших у Житомирській області підприємств - боржників з виплати заробітної плати оприлюднило 13 липня головне територіальне управління юстиції в Житомирській області.

«У рамках проведення кампанії з примусового стягнення заборгованості з виплати заробітної плати, яка стартувала 2 квітня ц.р., Головне територіальне управління юстиції у Житомирській області оприлюднює «топ-десятку» найбільших у регіоні підприємств - боржників із заробітної плати та інших виплат, пов’язаних з трудовими правовідносинами, станом на початок липня 2018 року», - йдеться у повідомленні на офіційному сайт обласного управління.

Найбільше боргує своїм працівникам державне підприємство «Поліськгеодезкартографія» - 1,32 млн грн. на другому місці – державне підприємство «Науково-дослідний інститут радіосистем» з боргом 532, 2 тис. грн, замикає трійку ВАТ «Житомирський завод хімволокна» - 405, 2 тис. грн боргів по зарплаті.

Нагадаємо, в оприлюдненому в травні цього року реєстрі боржників з виплати зарплати були три комунальних підприємства Житомирської міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, на кінець 2017 року заборгованість по зарплаті в Житомирській області становила 4,4 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зарплата борг юстиція заборгованість підприємство  
Матеріали по темі