Місто

Переможець Літнього кубку Street Workout у Житомирі отримає оригінальний меч та грошову винагороду

15 July 2018, 15:36

Замість дворового майданчика – Михайлівська, а замість звичного турніка – сучасний спортивний комплекс. Так у Житомирі 15 липня проходить Літній кубок Street Workout 2018, на який з'їхалися більше півсотні спортсменів з різних куточків України. Свої вміння воркаутери показують у двох напрямках – фрістайл та батл. Призовий фонд змагань – кубок у вигляді меча та грошові винагороди.


«Сьогодні проходить Кубок Житомира зі Street Workout. Це вуличний вид спорту, вулична гімнастика. Буде змагатися наша область, кращий з Житомирської області поїде на чемпіонат України. Також будуть проходити батли між учасниками, які приїхали з різних областей: Одеської, Вінницької, Київської, Львівської. У мене зараз у руках головна нагорода цього заходу – кубок, який забере переможець воркаут-батлу. Перше місце забере 1500 грн, кубок та іншу атрибутику переможця. Отже, близько 3 тис. грн перше місце забере з собою», - розповідає лідер руху Street Workout у м. Житомирі Вадим Заблоцький.

Разом із тим, Вадим Заблоцький запрошує усіх охочих долучатись до такого вуличного виду спорту, як воркаут, бо він розвиває не лише фізично, а і духовно, направляючи на шлях здорового способу життя.

«Воркаут де завгодно, коли завгодно і на чому завгодно. Тобто, воркаут – це необмежений вид спорту, доступний. Турніки, бруси є у кожному дворі, підлога є у кожного. Можна почати з простого – віджимання, покачати прес. Ми за здоровий спосіб життя і за спорт», - каже Вадим Заблоцький.

Насамкінець організатори обіцяють глядачам іще йцікаву розважальну програму: виступи гімнастів та конкурси.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: змагання вул.Михайлівська воркаут  
Матеріали по темі