Події

УОЗ розповіло про стан потерпілих у ДТП під Житомиром

23 July 2018, 11:48

Одну жительку з м. Новоград-Волинський, яка потрапила у ДТП поблизу Глибочиці, уже виписали із лікарні. Ще 3 потерпілих планують виписати у найближчі дні.

Про це повідомив начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик 23 липня, – пише сайт облдержадміністрації.

«Четверо потерпілих почувають себе значно краще – 1 жительку з м. Новоград-Волинський уже виписали з лікарні, ще 3 пацієнтів плануємо виписати у найближчі дні. Ще один потерпілий знаходиться у стані середньої важкості. Залишаються стабільно важкими 4 потерпілих, серед яких 2 дітей, які знаходяться у реанімаційному відділенні обласної дитячої лікарні», – зазначив Микола Суслик.

Всі потерпілі отримують максимальну медичну допомогу та повністю забезпечені необхідними препаратами.

Також начальник управління охорони здоров’я додав, що тіла 8 загиблих уже забрали рідні та близькі.

Нагадаємо, власника маршрутки, у якій під час ДТП біля Житомира 20 липня загинуло 10 осіб, затримали.

На оперативній нараді у Головному управлінні Нацполіції в області, що відбулась 21 липня, прийнято рішення про вжиття негайних заходів із посилення безпеки на автошляхах регіону.

Головний лікар обласної дитячої лікарні Юрій Довгополий розповів про стан двох дітей, які постраждали в жахливій ДТП біля Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, 20 липня близько 10:30 на трасі Київ-Чоп у селі Глибочиця Житомирського району сталася ДТП: маршрутка з пасажирами в’їхала у фуру. Голова облдержадміністрації Ігор Гундич оголосив у Житомирській області 21 липня День жалоби через аварію, в якій загинули 10 людей. Згодом про оголошення Дня жалоби повідомив і голова Рівненської ОДА, зазначивши, що маршрутка була з рівненською реєстрацією. Президент Петро Порошенко висловив співчуття родинам загиблих у жахливій аварії і доручив керівництву області надати усю необхідну допомогу постраждалим.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Глибочиця УОЗ ДТП  
Матеріали по темі