Події

​Страшна буря в Баранівці: вітер виривав дерева з коренями і перевертав кіоски

31 July 2018, 09:48

Увечері 30 липня райцентром Баранівка Житомирської області пронісся руйнівний буревій.

Про це повідомляють користувачі соцмереж.

Негода валила дерева, зривала дроти, дахи та паркани. Вулицями «літали» кіоски, під фруктовими деревами земля була всипана зеленими плодами. Фото і відео негоди виклав у своєму фейсбук користувач Гена Ганжа.

Стихія знеструмила 5 населених пунктів у Баранівському районі та ще 10 – по області, - повідомив 31 липня сайт Житомирської облдержадміністрації.

«30 липня на території Баранівського, Черняхівського, Пулинського, Новоград-Волинського, Коростишівського районів та в м. Баранівка пройшов буревій з сильною грозою. Внаслідок негоди відключено 6 ліній електропередач по 10 кВ. Залишились без світла 15 населених пунктів зокрема, 5 у Баранівському, 6 - Черняхівському, 1 - Коростишівському та 3 - в Новоград-Волинському районах. До того ж, у Баранівці частково пошкоджені покрівлі дахів приватних житлових будинків та споруд. Через падіння дерев та гілля на 10 вулицях міста пошкоджено лінії електропередач, що призвело до часткового знеструмлення населеного пункту. Відновлювальні роботи тривають», - повідомила ОДА.

Нагадаємо, останнім часом у Житомирській області спостерігаються складні погодні умови: спека, яка чергується з сильними дощами та грозами. Через це рятувальники щодня отримують виклики про повалені дерева.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: буря буревій негода знеструмлення  
Матеріали по темі