Місто

У Житомирі більше 60 поліцейських з шести областей склали присягу на вірність українському народові

10 August 2018, 13:58

Понад 60 поліцейських, які пройшли навчання у Житомирському центрі підготовки поліцейських, урочисто, у присутності рідних, друзів, колег та громадськості, присягнули вірно служити українському народові та сумлінно виконувати свої службові обов’язки.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Житомирській області.

Урочистості відбулись 10 серпня поблизу адміністративного приміщення головного управління Нацполіції в області на Старому бульварі в Житомирі.

Слова присяги, визначені законом України «Про Національну поліцію», виголосили 63 поліцейських із шести областей України, які пройшли навчання у Житомирському навчальному центрі підготовки поліцейських та успішно склали іспити.

«Радий вітати сьогоднішніх випускників у лавах Національної поліції. Віднині ви стали справжніми поліцейськими, склавши Присягу на вірність українському народу. Ви пройшли нелегкий шлях відбору, подальшого навчання, практики і вже, фактично із сьогоднішнього дня, приступаєте до служби. У цій нелегкій справі я бажаю вам здоров’я, натхнення, кар’єрного зростання, успіхів у службі!», - зазначив у вітальному слові начальник ГУ Національної поліції в Житомирській області В’ячеслав Печененко.

Також поздоровили присутніх керівник апарату облдержадміністрації Олексій Шатило та житомирський міський голова Сергій Сухомлин, які побажали молодим поліцейським успіхів, вірності присязі та працювати на благо Батьківщини, несучи відповідальність за мир та спокій жителів області.

Протоієрей Свято-Михайлівського кафедрального собору м. Житомира отець Юрій Булава благословив усіх присутніх на вірне служіння народу України.

Уже за кілька днів поліцейські приступлять до виконання обов’язків у складі груп реагування патрульної поліції у територіальних підрозділах та у якості помічників чергових поліційних відділів та відділень різних регіонів України. Поліцейські Житомирщини прийняли до своїх лав 24 нових колеги.

Як повідомляв Житомир.info, 18 травня у Житомирі 25 поліцейських конвойної служби склали присягу на вірність українському народові.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ГУНП присяга  
Матеріали по темі