Місто

У Житомирі на День міста відбувся чемпіонат з веслування на човнах «Поліський Дракон»

8 September 2018, 14:28

У Житомирі, на набережній в парку Гагаріна, стартував третій корпоративний чемпіонат з веслування на човнах «Поліський Дракон». Вісім команд, щонайменше 20 людей у кожній, сформувалися з представників місцевих підприємств, компаній, установ та організацій, які не просто взяли участь у фесті, а і виступили спонсорами заходу. Змагатимуться останні у двох дистанціях - 200 м та 400 м. З-поміж призів та нагород учасники з переможцями отримають медалі та кубки.

«Сьогодні у нас третій корпоративний турнір, фестиваль до Дня міста «Поліський дракон». Сьогодні у нас 8 команд дорослих, чотири команди дитячі. З-поміж них ми розіграємо нагороди. З любителів, як зараз у нас, ростуть професіонали. Ми також формуємо професійні команди, які зможуть підняти нашу область, місто Житомир вище й вище, щоб про Житомир знали не тільки в Україні, а в усьому світі», - розповідає організатор чемпіонату «Поліський Дракон» Андрій Лайчук.


Учасники чемпіонату розповідають: перед змаганнями загартовували командний дух на тренуваннях, поєднуючи фізичні навантаження з активним відпочинком на свіжому повітрі. Окрім цього, зізнаються: таке спільне дозвілля покращує комунікацію між співробітниками та позитивно впливає на загальні результати роботи.

«Сьогодні ми вперше беремо участь у змаганнях, враження переповнюють. Якщо чесно, то те, що було на тренуваннях і те, що на змаганнях сильно відрізняється. Після команди старт більше емоцій, ніж зібраності. Однак, бажання показати, що ми теж командні гравці, адже саме командна роботе приведе до спільного результату і від кожного результату учасника залежить цей результат», - ділиться директор ТОВ «Телеконтакт Житомир» Ольга Неділько.

«У нас чудова команда, нас 20 чоловік, рульовий, на барабані. Найкраща підтримка. А головне - це складеність і до роботи, бо це дуже об’єднує людей. Адже дійсно кажуть: потрібно пливти в одному човні, так і є. Ми в одному човні, ми робимо одну справу протягом робочого часу, тепер тут отримуємо насолоду, настрій, дуже круто», - зізнається працівник підприємства «Євроголд Індестріз ЛТД» Артем Гарега.

«Наша команда створилася з людей різних напрямків, професій на нашому підприємстві і це дуже нас об’єднало. Наші тренування були міцні, направлені на перемогу. Ми тренувались навіть у дощову погоду, з дощовиками. Цей вид спорту дуже об’єднує, це досягнення команди. Тут не можна окремо виділитися чи хтось краще. Це дихання, рухи, ми отримали вже неабияке задоволення від перших перегонів», - каже комерційний директор кондитерської фабрики «Житомирські ласощі» Тетяна Нікітіч.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Поліський дракон змагання річка  
Матеріали по темі