Культура

На відкритті виставки картин Юрія Камишного у Житомирі відбудеться благодійний аукціон

17 September 2018, 16:25

18 вересня у житомирському Українському домі відбудеться відкриття виставки картин народного художника України Юрія Камишного «Наші лікарі» та благодійний аукціон.

Про це на своїй сторінці у Facebook 17 вересня повідомила голова обласної молодіжної творчої спілки художників та мистецтвознавців Інна Величко.

«Благодійний аукціон 18.09.2018 року о 18:00 в Домі української культури м. Житомир. Ці та інші якісні репродукції на полотні художника Юрія Камишного можна буде придбати на благодійному аукціоні, під час відкриття його персональної виставки. Початкова вартість - від 200 грн. Усі зібрані кошти підуть на лікування бездомних тварин! Долучайтесь!», - написала Інна Величко.

Виставка картин Юрія Камишного знаходитиметься в Українському домі за адресою вул. В. Бердичівська, 61/18 з 18 вересня по 20 жовтня 2018 року.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2016 року президент Петро Порошенко присвоїв Юрію Камишному звання «Народний художник України».

18 жовтня 2017 року члени виконавчого комітету Житомирської міської ради підтримали проект рішення про те, аби нагородити художника Юрія Камишного відзнакою «За заслуги перед містом».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Камишний виставка український дім  
Матеріали по темі