Місто

Пес Міша став переможцем виставки безпородних собак у Житомирі

22 September 2018, 14:54

У справжнього друга немає породи, - саме під таким гаслом 22 вересня в Житомирі провели першу виставку безпородних чотирилапих «Мокрий ніс».

Організатори виставки розповідають: завдяки таким заходам хочуть донести якомога більшій кількості людей, що не потрібно боятися брати тварин з вулиці, адже вони також заслуговують на люблячу сім’ю та домівку.


«Наша мета і головний лозунг виставки – це те, що у справжнього друга немає породи. Вони є також вірними, відданими і справжніми друзями. Стовідсотково будемо продовжувати робити таку виставку щороку, долучати більше спонсорів, учасників. Сьогодні у нас було 16 чотирилапих учасників. Всі отримали подарунки, ми вибрали найкращих за різними номерами», - розповідає директор КП «Центр захисту тварин» Олександра Мельник.

Переможцем виставки став кудлань Мишко. Він завоював 1 місце і звання «Best «Намокріший ніс-2018». Його власник, Олександр, каже: хоч побоювання щодо песика з вулиці були, але наважився, і про свій вчинок ані скільки не шкодує.

«Друга звати Міша. Ми жили у багатоквартирному будинку, він у дворі жив близько двох років. Тоді у нас була своя собака, яка взимку нас покинула. Коли постало питання, щоб взяти нову собаку, ми переїжджали і наважились на те, щоб взяти собаку з вулиці. Невиховану, як ми вважали, не соціалізовану, боялись, що він не буде ладити з дитиною, будуть спроби втекти. Однак, як виявилось, він навпаки з дітьми ладнає. Ми його так залюбили, що він не хоче втікати. Навіть, коли відчинені ворота, то він і не дивиться у бік вулиці», - каже господар безпородної собаки Олександр Лотоцький.

Також, у рамках проведення виставки «Мокрий ніс» провели аукціон, вилучені кошти з якого підуть на лікування та корм чотирилапим безхатькам.

Фоторепортаж із виставки безпородних песиків дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: собака "Мокрий ніс"  
Матеріали по темі