Влада

​У Житомирському театрі ляльок відкрили «Арсенал ідей»

12 October 2018, 16:30

У Житомирському академічному обласному театрі ляльок запрацював «Арсенал ідей».

Про це 12 жовтня на своїй сторінці у facebook написав голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.

«Четвертий в Україні «Арсенал ідей» запрацював на Житомирщині. У ляльковому театрі відкрили інтерактивний простір для дітей. Арт-простір вже чекає на маленьких відвідувачів. Наступного разу обов’язково прийду сюди із синами. Тут вони знайдуть все для творчості, креативу і розвитку. Дітям тут дозволено все, аби вони розкрилися і проявили свої ідеї», - розповів Ігор Гундич.

За інформацією прес-служби Житомирської ОДА, кімната «Арсенал ідей» створена в Житомирі в рамках Всеукраїнської програми Арсенал Україна, знаходитиметься у Житомирському академічному обласному театрі ляльок. У приміщенні, площею 40 кв. м, наразі створюється відкритий інтерактивний простір для творчості, дослідництва та пізнання, доступного для людей з інвалідністю, що поєднає у єдиній широкій програмі мистецтво, науку та інновації, освітню діяльність музейних інституцій та навчальних закладів.

Арсенал Ідей – це інноваційний освітній проект, який завдяки широкій інтерактивній освітній програмі надає можливість дітям творити, досліджувати, пізнавати, створювати власні роботи, здійснювати винаходи, відчувати себе активними учасниками музейного простору.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році Житомирська область подала 14 проектів на всеукраїнський конкурс «Міста, дружні до дитини».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Арсенал ідей арт-простір 
Матеріали по темі