Події

​Чоловіка, який на майдані Соборному поранив житомирянина, затримали, - Печененко

19 October 2018, 20:40

Усіх учасників сутички, яка призвела до ножового поранення людини на майдані Соборному 18 жовтня, встановили, вони дають свідчення у Житомирському відділі поліції.

Про це увечері 19 жовтня в соцмережі повідомив керівник житомирської поліції Вячеслав Печененко.

«Учорашній конфлікт, що стався по вул. Перемоги в обласному центрі та у результаті якого 22-річний житомирянин отримав ножове поранення, набув певного резонансу, то ж інформую про результати роботи поліції по відкритому кримінальному провадженню за фактом хуліганства. Усіх учасників сутички було встановлено, як і місце їх перебування. Нині вони дають свідчення у Житомирському відділі поліції. А молодика, який наніс ножове поранення, поліцією затримано відповідно до ст. 208 КПК (затримання уповноваженою особою, ред.)», - написав начальник ГУНП.

Печененко зауважив, що поліція розбирається у причинах та мотивах конфлікту, хоча жодна з них не може бути підставою для подібних розбірок.

«Це кримінально каране діяння, і ми будемо адекватно реагувати у межах наданих нам повноважень», - зауважив Вячеслав Печененко.

Нагадаємо, 18 жовтня 2018 біля кафе на Соборному майдані стався конфлікт між чоловіками, у результаті чого одного забрали до лікарні з ножовим пораненням. Справу порушили за статтею «Хуліганство».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поранення стрілянина поліція Печененко  
Матеріали по темі