Місто

П’ятеро житомирських воїнів-інтернаціоналістів отримали сертифікати на житло

8 November 2018, 11:50

8 листопада під час 42-ї сесії міської ради мер Житомира Сергій Сухомлин вручив 5 сертифікатів учасникам бойових дій на території інших держав на отримання житла.

Про це інформує прес-служба Житомирської мерії.

«Коли в країні йде війна і треба кошти на все, в тому числі на оборонний бюджет, держава вперше за роки незалежності виділила кошти на придбання житла для воїнів-афганців. Сім’ї житомирян цього року отримають 20 квартир. Слава Богу, що люди дочекалися. Коли область отримала кошти, майже 90% пішло саме на місто Житомир. Я щиро вдячний Президенту України Петру Порошенку, Прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману, віце-прем’єр міністру України Геннадію Зубку за те, що вперше за 27 років незалежності ми маємо можливість вручити сертифікати на житло воїнам-інтернаціоналістам. Ми сьогодні будемо робити звернення до прем’єр-міністра і міністра соціальної політики, щоб і в наступному році також передбачили кошти на придбання житла. Ще раз дякую», - зазначив Сергій Сухомлин.

Представники депутатського корпусу, громадськості та ЗМІ оплесками і стоячи привітали з отриманням сертифікату:

• Володимира Ковтуна, інваліда 2-ї групи внаслідок війни (Афганістан);

• Володимира Москаля, інваліда 2-ї групи внаслідок війни (Афганістан);

• Петра Чайківського, інваліда 2-ї групи внаслідок війни (Афганістан);

• Михайла Чируна, інваліда 2-ї групи внаслідок війни (Афганістан);

• Сергія Янішевського, інваліда 2-ї групи внаслідок війни (Афганістан).

Нагадаємо, на День міста у Житомирі воїнам-інтернаціоналістам та АТОшникам вручили сертифікати на грошову компенсацію для отримання житла.

Як повідомляв Житомир.info, на засіданні міськвиконкому 15 лютого 2017 року Житомирський міський голова Сергій Сухомлин вручив оглядові ордери на квартири трьом воїнам-афганцям.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сертифікат афганець житло сесія  
Матеріали по темі