Фоторепортаж

Як проходить заняття в комунальному театрі танцю «Енергія» в Житомирі. Фоторепортаж

9 November 2018, 10:49

У Житомирі за двома адресами працює комунальний танцювальний колектив «Театр танцю Енергія», заняття в якому є безкоштовними. Тренування проходять у двох підліткових клубах міста – «Гармонія» на Покровській, 125 (діти 8-12 років) та «Мрія» на Рильського, 1 (12 +). Є окрема група, де займаються дорослі у напрямку оригінального жанру: робота зі світлом, світлодіодними поями-кулями та віялами.

Керівник колективу «Театр танцю Енергія» міського культурно-спортивного центру Житомирської міськради Ольга Глібко розповідає: її вихованці беруть участь у різних фестивалях, конкурсах та флешмобах, які проходять у місті. Востаннє дівчата з «Енергії» підтримували футболістів житомирського «Полісся» на Михайлівській.

«Ми демонструємо театралізований оригінальний жанр на основі естрадної сучасної хореографії. Тут все тримається на акторській майстерності, світлі й режисурі. У нас є уроки з етикету, пантоміми, сценічного етикету та візажу. Запрошуємо балетмейстера для проведення майстер-класів», - розповідає керівниця.

Колективу 9 років, він багато подорожує по Україні з різними номерами та бере участь у міжнародних конкурсах. Навесні 2018 «Енергія» перемогла на конкурсі в Буковелі і нині готується до 2 відбіркового туру міжнародного танцювального конкурсу, який пройде в Полтаві. Спонсорами поїздок комунального колективу є батьки вихованців, МКСЦ та управління сімї, молоді та спорту Житомирської міськради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: танці репетиція "Енергія" хореографія  
Матеріали по темі