Місто

На майдані Корольова в Житомирі почали встановлювати незвичну інсталяцію

23 November 2018, 09:18

У Житомирі на майдані Корольова встановлюють незвичну інсталяцію під назвою «Vita».

Про це на своїй сторінці у Facebook 22 листопада поінформувала прес-служба заводу «Євроголд».

«Євроголд разом з Австрійським митцем Максом Півою та Житомирською міською радою розпочинає новий художній проект - встановлення незвичної та зачаровуючої інсталяції під назвою "Vita" у самому центрі міста», - зазначає прес-служба заводу.

Прес-секретар «Євроголду» розповіла Житомир.info, що відкриття цієї інсталяції затримується.

«Відкриття цієї інсталяції дещо затримується. Зазначу, що минулого року на виставці в Києві була представлена незвична інсталяція, її бачив мер Сергій Сухомлин, і вже тоді виникла ідея встановити щось подібне в Житомирі. Назва «Vita» символізує багатогранність життя, і якщо підійти до інсталяції і подивитися на неї з різних сторін – то вона скрізь різна», - сказала прес-секретар «Євроголд» Олександра.

Також у коментарі Житомир.info 23 листопада головний архітектор Житомира Юрій Безбородов розповів, що біля інсталяції ще мають встановити таблички, на яких буде зазначено, що це таке, і встановлять освітлення.

Як повідомляв Житомир.info, 7 листопада 2018 року в Житомирі на території підприємства «Євроголд» відкрилася масштабна художня виставка-вернісаж «No disco behind». Картини, скульптури, відео, гра акторів та інсталяції перетворили промислові цехи на околиці Житомира у світ мистецтва.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: інсталяція майдан Корольова Безбородов  
Матеріали по темі