Місто

У Житомирі з’явився нетворкінг-клуб «CommUnity»

27 November 2018, 09:43

Нещодавно у соцмережі Facebook з’явилася цікава новина: в Житомирі сформувалась бізнес-спільнота під назвою «CommUnity», що займається нетворкінгом.

Один із засновників «CommUnity» Сергій Твардовський в невеличкому інтерв’ю розповів, що таке нетворкінг і чи актуальний він для Житомира.

- Нетворкінг – це діяльність, спрямована на те, щоб у колі знайомих та партнерів максимально швидко і ефективно вирішувати складні життєві завдання, бізнес-питання, наприклад: знаходити клієнтів, наймати кращих співробітників, залучати інвесторів. В усьому світі бізнесмени та підприємці зустрічаються задля ділового спілкування на бізнес-ланчах, форумах або світських вечірках. І житомирські бізнесмени не виняток, нетворкінг і зараз присутній в їхньому житті. Але ми вирішили запропонувати їм розширити горизонти, перевести спонтанні невеликі зустрічі на 2-3 учасника в регулярний формат нетворкінг-клубу, де буде 30-50, а іноді і 200 учасників.

Що означає назва Нетворкінг-клубу - «CommUnity»?

-«CommUnity» можна перекласти як Commerce-Communicate Unity, тобто назва відображає суть нашої справи – комерсанти, що спілкуються та об’єднуються.

Кого Ви бачите учасниками клубу «CommUnity»?

-Це власники та топ-менеджери бізнесу, приватні підприємці Житомира, а трохи згодом і Житомирської області.

Яку мету ставить перед собою нетворкінг-клуб?

-Ми створюємо простір для взаємовигідного обміну досвідом та рекомендаціями з метою розвитку бізнесу наших учасників. При цьому ми маємо наступні цілі:

  • знайомство ділових людей;
  • вивчення новітніх бізнес-ідей та стратегій відомих компаній;
  • обмін досвідом в області маркетингу, управління бізнесом, масштабування та виходу на нові ринки;
  • консалтингова та інформаційна підтримка учасників клубу;
  • організація ефективної комунікації підприємців із владою;
  • організація спільних просвітницьких, благодійних та комерційних проектів.
  • Тематична нетворкінг-зустріч (тривалість – 2,5 години, кількість – 3 рази на місяць).
  • Ліга переговорних батлів(тривалість – 2,5 години, кількість – 1 раз на місяць).

Як можна приєднатися до клубу, та скільки це коштуватиме?

-До Нового року ми проведемо 4 нетворкінг-зустрічі з сумою оргвнеску 200 грн (на цей термін діє акція: при запрошенні нового учасника на клубну зустріч, ваш внесок – 100 грн). Вже з січня 2019 року нашим потенційним учасникам буде запропоновано отримання клубної карти Нетворкінг-клубу «CommUnity» за умов сплати одного з абонементів: 3 місяці – 1000 грн; 6 місяців 1800 грн; 9 місяців – 2400 грн; 12 місяців - 3000 грн. Це дозволить власникам клубних карток суттєво зекономити на участі в заходах CommUnity та бачити весь горизонт подій нашої бізнес-спільноти, впливати на вибір тем та розробку нових форматів спілкування.

Як саме відбувається «процес» нетворкінгу у вашому клубі?

-Ми пропонуємо поки два формати, що розраховані на 30-50 учасників:

Крім того, раз на три місяці Нетворкінг-клуб «CommUnity» проводитиме бізнес-форуми на 200-250 учасників з усієї області. (Вартість участі у форумі – 500 грн, для членів нетворкінг-клубу «CommUnity» участь у форумі входить до вартості абонемент-пакету).

Які найближчі заходи ви готуєте для житомирян?

- По-перше, 28 листопада буде нетворкінг-зустріч на тему «Стратегічне планування: практичний кейс від TeslaEnergo», де нашим спікером буде СЕО компанії TeslaEnergo - Олег Грамотенко. По-друге, 5 грудня ми розпочинаємо діяльність Ліги переговорних батлів, яку буде вести бізнес-тренер з Києва, психолог-експерт телеканалів СТБ, «1+1» та «Україна» Валентин Кім. Усі нетворкінг-зустрічі цього року будуть в кафе «Alyssum», 19:00-21:30. І мегаподія, до якої ми дуже ретельно готуємось – це бізнес-форум більше ніж на 200 підприємців з усієї області, який відбудеться 16 грудня в ЖДТУ. Його темою буде «Стратегічне планування власного бізнесу», а хедлайнером буде Павло Шеремета – екс-міністр економічного розвитку та торгівлі України, засновник КМБШ.

Крім Вас, хто ще є засновником нетворкінг-клубу «CommUnity»?

- Наша команда складається з 5 осіб: Ірина Венгловська, Ірина Гаврилюк, Володимир Котик, Олексій Смолянов та я, Сергій Твардовський. Усі ми підприємці з досвідом організації публічних подій у різних сферах. І до речі, познайомились ми всі теж завдяки моєму пілотному нетворкінг-проекту «Нужные связи» на початку цього року.

І на останок, кого б Ви хотіли запросити до Житомира до нетворкінг-клубу з відомих у світі бізнесменів, підприємців?

В мріях запросити на великий бізнес-форум до Житомира Ілона Маска. Я сподіваюся, що при об’єднанні зусиль наших бізнесменів, ми могли б, завдяки обміну досвідом та впровадженню інновацій, постійно створювати нові, потужні соціальні та комерційні проекти разом. І можливо, згодом, ми будемо одним із тих клубів, до яких завітає Ілон Маск.

Прес-служба нетворкінг-клубу «CommUnit

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі