Події

Неподалік Житомира обшукали АЗС, яка незаконно заправляла газом

29 November 2018, 12:12

У Житомирському районі правоохоронці припинили функціонування нелегальної автогазозаправної станції.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

«У середу, 28 листопада 2018 року, під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області, співробітниками податкової міліції області проведено санкціонований обшук на нелегальній автогазозаправній станції, яка функціонувала на території Житомирського району та на якій протиправно, без належних дозволів здійснювалася реалізація скрапленого газу. За результатами обшуку вилучено газозаправне обладнання вартістю понад 100 тис грн, а також цистерну з майже 2 тоннами скрапленого газу вартістю понад 30 тис. грн.», – інформує прокуратура.

Наразі вирішується питання щодо накладення арешту на вказане майно.

У прес-службі Житомир.info уточнили, що заправка, про яку йде мова, розташована на під’їзді до села Левків.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 204 КК України проводить слідче управління фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Житомирській області.

Також у прокуратурі інформують, що за результатами вжитих заходів на території області припинено функціонування 23 нелегальних автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів.

Нагадаємо, 14 листопада 2018 року Державна фіскальна служба України повідомляла, що за результатами обшуків на нелегальних заправках Житомира вилучено 35 тонн дизпалива, майже 4 тонни бензину А-95 та А-92 та майже 2 тонни скрапленого газу загальною вартістю близько 1,7 млн. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура заправка АЗС  
Матеріали по темі