Місто

​Управління Житомирської міськради з другої спроби закупило понад 800 табличок з назвами вулиць

11 December 2018, 09:20

Виготовляти таблички з назвами перейменованих вулиць для житомирських будинків буде київська фірма – ТОВ «Євро Знак».

У листопаді управління житлового господарства Житомирської міської ради вдруге провело тендер на виготовлення покажчиків (табличок) назв вулиць, провулків, площ та номерних знаків.

У відкритих торгах брали участь чотири фірми. Переможцем було визнано ТОВ «Євро Знак» з ціновою пропозицією 239 тис. грн. 7 грудня 2018 року управління житлового господарства уклало договір з переможцем аукціону, за яким ТОВ «Євро Знак» має виготовити 859 табличок за 239 тис. грн. За умовами договору, кінцевий термін виготовлення та поставки продукції - 20 грудня 2018 року.



Нові таблички з назвами мають з’явитися на будинках по вул. Отаманів Соколовських, вул. Юрка Тютюнника, вул. Генерала Всеволода Петріва, вул. Романа Шухевича, вул. Героїв Десантників, проспекту Незалежності, вул. Синельниківській, вул. Володимирській, вул. Трипільській, вул. Святослава Ріхтера, вул. Вільський Шлях, вул. Івана Сльоти, вул. Євгена Коновальця, вул. Героїв Базару, вул. Тараса Бульби-Боровця, провулку Художника Канцерова, вул. Олени Теліги, вул. Радивілівській, вул. Троянівській, вул. Пилипа Орлика, вул. Сергія Параджанова.

За даними ресурсу YouControl, ТОВ «Євро Знак» зареєстроване в Києві в 2015 році. Фірма має широкий перелік зареєстрованих видів діяльності – їх 17, основний вид діяльності – виробництво інших готових металевих виробів. Керівник товариства - Здоркін Сергій Євгенович, який і є кінцевим бенефіціарним власником.

Нагадаємо, у жовтні 2018 року управління житлового господарства Житомирської міської ради оголосило тендер на виготовлення табличок з назвами «декомунізованих» вулиць. Тоді в аукціоні брали участь дві фірми - ТОВ «Лука галамар» з пропозицією 254,5 тис. грн та ФОП «Бондаренко Володимир Степанович» з пропозицією 255 тис. грн. Однак комісія визнала тендер таким, що не відбувся, бо відхилила обидві пропозиції через невідповідність умовам тендерної документації.

У листопаді 2016 року управління житлового господарства вже укладало договір на виготовлення покажчиків (табличок) назв вулиць: за виготовлення 486 табличок житомирське ТОВ «Лука Галамар» отримало 104 тис. 550 грн.

Як повідомляв Житомир.info, в червні 2016 року мер Сергій Сухомлин демонстрував, як виглядатимуть нові таблички з назвами вулиць.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер табличка вулиця УЖГ  
Матеріали по темі