Влада

На сесії Житомирської міськради хочуть створити робочу групу, яка займеться формуванням коордради бюджету участі

17 December 2018, 15:40

У Житомирі депутати міської ради, на сесії, планують створити робочу групу, яка займеться питанням формування координаційної ради бюджету участі.

Про це у коментарі Житомир.info 17 грудня розповів голова бюджетної комісії, депутат Житомирської міської ради Юрій Мойсеєв.

«На сесії міської ради, 18 грудня, депутати мають затвердити склад робочої групи, яка займатиметься питанням координаційної ради та визначенням проектів переможців у 2018 році. Більше за все, що буде оголошено новий конкурс на формування складу координаційної ради з питань бюджету участі», - сказав Юрій Мойсеєв.

17 грудня на сайті Житомирської міської ради зявився проект рішення сесії щодо створення робочої групи з питань встановлення результатів голосування за проекти бюджету участі у 2018 році. Прізвищ у додатку до проекту рішення немає.

Згідно опублікованого проекту, робоча група має проаналізувати результати голосування за проекти бюджету участі, опрацювати інформацію щодо можливих порушень та надати висновки на затвердження міському голові.

5c17a7ea11595_original_w859_h569.jpg

Скрін додатку проекту рішення з сайту міської ради

Нагадаємо, 6 грудня 2018 року у міськраді відбулося засідання конкурсної комісії щодо обрання нових членів координаційної ради з питань бюджету участі, проте комісія так і не змогла обрати 10 нових членів коордради.

Як повідомляв Житомир.info, 30 листопада 2018 року завершився прийом документів до нового складу координаційної ради з питань бюджету участі. 19 представників громадськості виявили бажання увійти до складу постійно діючого консультативно-дорадчого колегіального органу - координаційної ради з питань бюджету участі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мойсеєв координаційна рада сесія робоча група бюджет участі  
Матеріали по темі