Місто

Житомиряни розповіли, яким видався минулий рік та чого бажають у 2019-му

28 December 2018, 16:58

До Нового 2019 року лишаються лічені дні, й Житомир.info вирішив поцікавитися у житомирян, яким для них видався рік, що минає, про що мріють, бажають і планують у прийдешньому.

«2018-й був незабутнім, сповнений різними подіями, а 2019-й, сподіваюсь, буде ще краще. Житомирянам більше позитиву, в нашому красивому, розвиваючому місті, побільше усмішок і гарних подій, свят», - ділиться Ольга.

«Дуже тяжкий рік, як морально, так і фізично, фінансово. Хочеться найкращого: підтримки від держави, щоб на дітей більше грошей давали, бо дуже не вистачає. Всім здоров’я, терпіння, мужності і любові», - говорить Оксана.


«Хочеться, щоб був мир у країні, щоб люди розcлабилися, щоб було людям веселіше жити, щоб було більше достатку, щоб молоді було цікавіше в країні жити», - додає Оксана.

«По-різному видався 2018-й рік. В основному були позитивні моменти. Друзям бажаю успіху в житті, міцного здоров’я і щастя. Хотілося б нормально поступити, щоб можна було вивчитися і працювати», - відповідає Ярослав.

«Цей рік був складний, хотілося б, щоб наступний був щасливіший і легший. Щоб було легко, весело і радісно», - додає Максим.

«Хочу, щоб усі люди були щасливими, щоб у нас закінчилась війна. У мене чоловік військовослужбовець, перший рік за 5 років вдома, тому ми дуже раді», - говорить Катерина.

«Бажаю всім міцного здоров’я, удачі, любові та благополуччя у наступному році», - бажає Андрій.

«Я всім побажав би настрою», - сказав Олексій.

«2018-й рік був переломним, тому що нас готують до кращого життя. Сподіваюсь, що у 2019 році це краще життя прийде. Всі у це віримо, чекаємо з нетерпінням», - зауважує Олег.

«Насправді, 2018 дуже тяжкий рік, а 2019 буде ще тяжче. Ціни зростають, комунальні послуги зростають, жити тяжко. Я хотів би побажати не простим громадянам, а нашій владі, щоб були мудріші, розумніші, менше крали, більше робили», - побажав Володимир.

«Я б хотіла побажати здоров’я, щастя, грошей і гарного настрою», - сказала Анастасія.

«Доброти, гарного життя та багато-багато щастя», - каже Софія.

«Я закінчила університет, отримала диплом магістра, сьогодні у мене був випуск. Всім хочу побажати мирного неба, щоб усе складалося якнайкраще і щоб наша держава була нарешті незалежною», - підсумовує Вікторія.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новий рік опитування  
Матеріали по темі