ДОПОМОГА

Алсу народила другу доньку

29 April 2008, 15:24

У артистки і її чоловіка Яна Абрамова народилася друга дочка. Сімейна пара до останнього прагнула приховати від всіх стать своєї майбутньої дитини.

\"Алсу

Своє особисте життя Алсу старанно приховує від папараці (Фото: newsmusic.ru)

Алсу та її чоловік взагалі прагнуть захистити особисте життя від сторонніх очей. Ось і перша дочка пари Сафіна на відміну від багатьох іншої зоряної дітвори не з\'являється з мамою на публіці.

Про другу дитину відомо поки небагато. \"Це знову дівчинка, вага 3 365 грамів, - сказали в оточенні 24-річної співачки. - Мама і дочка відчувають себе добре, і Алсу вже через місяць має намір повернутися до концертної діяльності\".

Нагадаємо вперше Алсу стала мамою 7 вересня 2006 року. Дочку артистка народила в Лос-Анджелесі, в престижній клініці Cedars-Sinai, де з\'явилася на світ не одна дитина знаменитостей зі світовим ім\'ям.

Не дивлячись на юний вік співачка дуже задоволена своїм статусом матері і збирається обзавестися ще більшою кількістю дітей.

Тим паче, що до заміжжя Алсу встигла добитися значних успіхів у кар\'єрі. Так, вона першою з росіян зайняла друге місце на конкурсі \"Євробачення\".

Як стверджує сама Алсу, відходити від творчої діяльності вона не збирається, за умови, що робота не шкодитиме сім\'ї.

http://news.1plus1.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі