Культура

Житомирян знову запрошують поселфитись в музеї та отримати подарунок за креативне фото

10 January 2019, 16:40

16 січня 2019 року в Житомирському обласному краєзнавчому музеї можна буде зробити селфі та отримати за фото подарунок.

Про це інформує Житомирський обласний краєзнавчий музей на своїй сторінці у Facebook.

«Для участі у щорічному міжнародному флешмобі вам потрібно прийти до нашого музею, зробити селфі - свій фотопортрет власноруч - на фоні чи поруч з улюбленим експонатом та опублікувати його на своїй сторінці або сторінці нашого музею у Facebook чи Твіттері, додавши теги #MuseumSelfie та #kraeznavchiyztmuseum. Тому, 16 січня 2019 року ми чекаємо вас з 10-ї до 17-ї години, адже саме в цей день експонати з радістю «фотографуються» з відвідувачами безкоштовно. Для участі в акції приймаються також фотографії зроблені в експозиціях та біля будівель музею у 2018-2019 роках і розміщені на сторінках музею 16 січня 2019 р. Автора найкреативнішого фото чекатиме приз – подарунковий сертифікат туристичної агенції «Патріот»! Підсумки конкурсу 31 січня. P.S. Ціна вхідного квитка така ж, як і в інші дні», - інформують в музеї.

Нагадаємо, 18 січня 2018 року Житомирський обласний краєзнавчий музей вже вдруге долучився до міжнародного флешмобу – селфі у музеї, який започаткований у 2014 році Європейським колективом музейних працівників Culture Themes.

Як повідомляв Житомир.info, 18 січня 2017 року краєзнавчий музей вперше підтримав міжнародний флешмоб-селфі. У той день селфитися в музей ходив і голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: музей селфі флешмоб  
Матеріали по темі