Місто

​Житомиряни влаштували катання на сноубордах в парку імені Гагаріна

24 January 2019, 19:24

За минулу добу в Житомирі випала місячна норма снігу. Так, при місячній нормі у січні - 33 мм, за вчорашні день та ніч, 23 січня, випало 33,5 мм снігу. Висота снігового покрову на 9 годину ранку складала 10 см.

Для деяких житомирян такий снігопад - це додаткові труднощі під час дороги на роботу, але для любителів зимових видів спорту така погода - це неймовірне задоволення та гарна нагода обкатати санчата, лижі та, навіть, сноуборди.

Отож житомиряни Олег Мартинюк та Микола Якубенко 24 січня стали на сноуборди і навіть перетворили частинку парку імені Гагаріна на гірськолижну трасу. Журналісти Житомир.info зустрілись із спортсменами та пройшли із ними маршрут, який сноубордисти створили на схилах річки Тетерів.


Інтерв’ю з Олегом Мартинюком – житомирянином, котрий вперше катався на саморобному сноуборді ще в 1989 році, у якому він розповів про своє хоббі, читайте тут.

Як повідомляв Житомир.info, протягом дня, 23 січня, Житомир засипало снігом. Вранці КП «УАШ» повідомило, що снігоприбиральна техніка працювала з 2-ї години ночі.

Фоторепортаж про засніжений Житомир дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мартинюк сноуборд парк Тетерев  
Матеріали по темі