Суспільство

​Після нічного снігопаду дороги Житомирської області прибирає 62 одиниці техніки, - ОДА

27 January 2019, 12:33

На автомобільних дорогах Житомирської області працює 62 одиниці техніки, які прибирають дороги від снігу, у режимі чергування – ще 17 механізмів.

Про це 27 січня повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації з посиланням на управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА.

«Всього на автошляхах працює 62 механізми та 80 осіб, чергує ще 17 транспортних засобів та 28 працівників. Зокрема, дорогу державного значення М-06 Київ-Чоп прибирають 25 механізмів та 34 працівників, на дорозі М-07 Київ-Ковель працює 6 механізмів та 8 працівників, у черговому режимі перебувають ще 6 механізмів та 8 працівників», - йдеться у повідомленні прес-служби ОДА.

У службі автомобільних доріг Житомирської області також поінформували про роботу дорожнього комплексу, станом на ранок 27 січня.

«Упродовж ночі, зважаючи на сильні опади, дорожні підрядні організації працювали у посиленому режимі. Для ліквідації наслідків негоди було задіяно 66 одиниць техніки та близько 90 дорожників. Проїзд шляхами загального користування державного значення забезпечено. Покриття автодоріг - оброблене, місцями засніжене. Роботи з розчистки покриття шляхів тривають», - повідомили в прес-службі САД в області.

За даними УкрГідрометцентру, 27 січня у Житомирській, Вінницькій, Київській, Чернігівській, Черкаській, у Полтавській, Сумській та Харківській областях значний сніг – приріст снігового покриву 8-15 см, на дорогах ожеледиця. Тому радять водіям та жителям Житомирщини утриматись від поїздок та бути максимально обережними під час руху на дорогах.

Як повідомляв Житомир.info, синоптики попереджали про снігопад майже на всій території Житомирської області протягом вихідних, 26 та 27 січня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сніг снігопад ожеледиця дорога прибиральна техніка САД ОДА прибирання піскосуміш  
Матеріали по темі