Події

​У Житомирській області чоловік хотів за $1тис «зам’яти» справу про шахрайство і приніс гроші керівнику райвідділення поліції

14 February 2019, 12:45

У Житомирській області житель Вінниччини спробував "зам'яти" справу про шахрайство, запропонувавши керівнику Ружинського райвідділення поліції 1000 доларів США.

Про це 14 лютого написав на своїй сторінці у фейсбук начальник ГУНП в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Погорів ще один «рєшало», який хотів відкупитись від поліцейських. Сьогодні, 14 лютого, детективи ГУНП Житомирщини спільно з працівниками УВБ в регіоні затримали жителя Вінниччини, який пропонував керівникові Ружинського відділення поліції 1000 доларів США за уникнення від кримінальної відповідальності. Таким чином чоловік хотів допомогти «зам’яти» справу по шахрайству. Гроші він приніс просто у службовий кабінет. Його дії належним чином задокументовані. Тож нині і ошуканцю, і самому «рєшалу» загрожує реальний термін ув’язнення», - написав Печененко.

У прес-службі ГУНП в Житомирській області Житомир.info уточнили, що чоловік приніс хабара, щоб "вирішити" питання з поліцією на користь іншої особи.

Нагадаємо, у січні 2019 року в Житомирі чоловік пропонував слідчому 100 тис. грн хабара, щоб уникнути відповідальності за тяжкі тілесні ушкодження, від яких потерпілий помер.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2018 року в Житомирі чоловік за 5 тис. грн хабара слідчому хотів «зам’яти» справу про зберігання наркотиків.

Житомир.info

Фото зі сторінки Вячеслава Печененка

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хабар поліція Ружин шахрайство  
Матеріали по темі