Місто

​В останній день зими синоптики прогнозують в Житомирі до 9 градусів тепла

25 February 2019, 13:50

Синоптики прогнозують у Житомирі сонячне та тепле завершення зими. В останні дні лютого стовпчики термометрів вдень піднімуться до +9 градусів.

Про це Житомир.info повідомили 25 лютого в Житомирському обласному центрі з гідрометеорології.

У вівторок, 26 лютого, у Житомирі та області очікується хмарна з проясненнями погода. Вночі без істотних опадів, вдень – невеликий дощ та мокрий сніг. Вітер північно-західний, 8-13 м/сек. Температура повітря по області вночі від 3 градусів тепла до 2 градусів морозу, вдень 1-6 градусів тепла. У Житомирі вночі 0-2 градуси тепла, вдень 3-5 градусів тепла.

У середу, 27 лютого, у Житомирі хмарно з проясненням, без істотних опадів. Вітер південний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу, вдень 0-5 градусів вище нуля.

У четвер, 28 лютого, буде також хмарно з проясненням, без суттєвих опадів. Вітер західний, 7-12 м/сек, вдень місцями пориви вітру, 15-20 м/сек. Температура повітря вночі від 2 тепла до 3 градусів морозу, вдень 4-9 градусів тепла.

У п’ятницю, 1 березня, очікується хмарна з проясненнями погода, вночі невеликі опади. Температура повітря вночі від 3 градусів тепла до 2 градусів морозу, вдень 1-6 градусів тепла.

Фоторепортаж з першими підсніжниками у Житомирі можна переглянути тут.

Як повідомляв Житомир.info, на вихідних 23 та 24 лютого у Житомирі синоптики прогнозували нетривале похолодання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода зима сонце  
Матеріали по темі