Місто

Поліцейські з 14 областей України склали в Житомирі присягу на вірність українському народові

27 February 2019, 12:22

Урочистості відбулися 27 лютого в Житомирі перед адміністративним приміщенням головного управління Національної поліції в Житомирській області. Поліцейські нового набору з понад десяти регіонів країни у присутності рідних, друзів, колег та громадськості присягнули вірно служити українському народові та сумлінно виконувати свої службові обов’язки.

Про це 27 лютого поінформувала прес-служба ГУНП у Житомирській області

Професійне навчання поліцейські проходять у Житомирському центрі підготовки поліцейських, відтак свою непорушну клятву виголосили перед громадою Житомирщини.

«Сьогодні, склавши Присягу, ви поповнили сім’ю Національної поліції України, стали повноцінними поліцейськими. Вітаю вас! Ви пройшли нелегкий шлях відбору та навчання. Впевнений, що отримані знання ви використовуватимете під час захисту прав і свобод громадян. Бажаю вам твердості, витримки та міцного здоров’я», - зазначив начальник ГУ Національної поліції в Житомирській області В’ячеслав Печененко.

Начальник поліції області відзначив керівництво Центру підготовки поліцейських та теперішніх випускників за активну участь під час проведення навчань, що відбулися напередодні, та вручив їм Подяки.

«Поліцейські із 14 областей України працюватимуть у територіальних підрозділах поліції на посадах дільничних офіцерів, поліцейських секторів реагування патрульної поліції, конвойної служби, інспекторів-кінологів», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 26 лютого 2019 року житомирські поліцейські разом з підрозділами Нацгвардії, рятувальниками та прикордонниками вз’яли участь у масштабних тактико-спеціальних навчаннях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: присяга поліція Печененко  
Матеріали по темі