Суспільство

Коростенець вдруге встановив рекорд України: зробив найбільшу модель тепловоза з вагонами із сірників

5 March 2019, 12:42

Першого березня у Києві відбувся Всеукраїнський фестиваль сірникових рекордів, на якому представлені кольорові картини із сірників, фігури, сувеніри, музичні інструменти і навіть велике крісло з незвичайного матеріалу. Свої вироби сюди привезли майстри копіткого мистецтва з різних куточків країни.

Серед нових унікальних конструкцій, які були представлені на фестивалі – тепловоз з вагонами зроблений коростенцем Віктором Шуляренком.

5 березня мер Коростеня Володимир Москаленко зустрівся з дворазовим рекордсменом України, адже цьогоріч Віктор знову встановив рекорд.

«Віктор Шуляренко отримав від Національного реєстру рекордів України два сертифікати на рекорд найбільшої моделі локомотиву та вагону із сірників (довжина – 191 см) та найбільшої моделі тепловозу з вагонами. Більше 20 років Віктор Шуляренко займається своєю улюбленою справою, яка допомогла йому стати рекордсменом і прославити Коростень», - йдеться на сайті Коростенської міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 року житель Коростеня Віктор Шуляренко отримав від Національного реєстру рекордів України сертифікат за рекорд найбільшої моделі локомотиву та вагону із сірників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Шуляренко рекорд сірники тепловоз  
Матеріали по темі