Суспільство

З початку року в Житомирській області з перевізників до бюджету стягнули більше 200 тис. грн за перевантажені автомобілі

4 April 2019, 17:27

У Житомирській області працівники Укртрансбезпеки продовжують перевіряти великовантажні та великогабаритні транспортні засоби. З початку 2019 року вони вже перевірили 2152 вантажних автотранспортних засобів та виявили 79 порушників, яким виписали штрафи.

Про це 4 квітня повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації з посиланням на управління Укртрансбезпеки у Житомирській області.

За інформацією управління, перевізникам-порушникам виписали штрафи на загальну суму 8604 євро за проїзд транспортних засобів автомобільними дорогами загального користування в межах області із порушеннями вагових та габаритних норм. До державного бюджету України стягнули 202 тис. 168 грн.

Наразі в області працює 2 вагові комплекси – у Кочерові та у Новоград-Волинському районі.

«Штраф за відсутність дозвільних документів при перевезенні вантажів із порушенням допустимих параметрів складає 1700 грн, а сума в євро залежить від відстані, яку проїхала машина із перевантаженням», – нагадують у прес-службі.

Як повідомляв Житомир.info, 18 березня управління Укртрансбезпеки в Житомирській області інформувало, що з початку року на дотримання габаритно-вагових норм перевірили 1859 вантажних автомобілів та виявили 45 порушників, яким виписали штрафи на загальну суму 2 тис. 823 євро.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Укртрансбезпека вантажівка штраф  
Матеріали по темі