Місто

Головний архітектор Житомира показав проект реконструкції Польського бульвару

8 April 2019, 18:33

Нова тротуарна плитка, лавки, сучасні ліхтарі, мурали на будинках, фонтан та багато зелені – все це зображено на фото дизайн-проекту майбутньої реконструкції Польського бульвару, що в мікрорайоні Маликова.

Проект відновлення бульвару 8 квітня у Facebook показав головний архітектор Житомира Юрій Безбородов.

«З однієї сторони, стан самого бульвару не витримує ніякої критики, з другої – і те, що було, після зимових аварійних робіт, зруйновано, а рекордна кількість проектів, що проходять по «Бюджету участі» (сцена, фонтан, дитячий майданчик, громадська бібліотека, сходи до Кам'янки) вимагають комплексного рішення всієї міжбудинкової території. Зображення говорять самі за себе, чи вдалось все це поєднати та надати простору нової якості (безбар'єрність, пандуси, тактильність, велодоріжки, благоустрій, озеленення та навіть мурали на глухих торцях будинків, що виходять на бульвар)», – йдеться у дописі Юрія Безбородова.

Такий вигляд Польський бульвар мав узимку 2016 року


Як повідомляв Житомир.info, 1 березня 2019 року головний архітектор Житомира Юрій Безбородов у Facebook анонсував реконструкцію фонтану «Космонавт», що у мікрорайоні Польова, та площі кругом нього.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бульвар Польський Маликова проект ескіз Безбородов  
Матеріали по темі