Події

На Вітрука у Житомирі зіткнулись Opel і мікроавтобус: у легковика відпало колесо, у буса – лопнуло

10 April 2019, 18:45

У Житомирі, неподалік супермаркету «Олді», що на вулиці Вітрука, 10 квітня сталася ДТП: зіткнулись бус та легковий автомобіль.

Про це Житомир.info близько 17.00 год. повідомив читач. Він також зазначив, що в легкового авто відпало колесо.

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info розповіли, що в ДТП ніхто не постраждав.

«О 17.00 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участю Opel Zafira та Ford. На місце події направлено екіпаж патрульної поліції. Потерпілих внаслідок аварії немає», – поінформував речник патрульної поліції Ігор Іванюк.

На відео, знятому нашим оператором, видно, що у мікроавтобуса лопнула шина.


До речі, вдень 10 квітня прес-служба патрульної поліції Житомирської області інформувала, що з 1 січня по 10 квітня 2019 року в місті Житомирі трапилось 320 дорожньо-транспортних пригод, з яких 70 ДТП – з потерпілими. Внаслідок однієї з аварій 1 людина загинула.

За цей же період на території обслуговування управління патрульної поліції в Житомирській області Департаменту патрульної поліції (Житомирська область) трапилось 507 дорожньо-транспортних пригод, з яких 114 ДТП з потерпілими (14 осіб загинуло, 144 отримали травми).

Нагадаємо, 9 квітня 2019 року поблизу панчішної фабрики у Житомирі зіштовхнулися ВАЗ та Suzuki.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році в Житомирській області трапилось 3738 дорожньо-транспортних пригод, у 924 з них постраждали люди. Загалом за рік у ДТП загинули 165 осіб та 1156 травмувались.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія вулиця Вітрука  
Матеріали по темі