Фоторепортаж

У День космонавтики біля пам’ятника Корольову в Житомирі вишикувалися школярі у «скафандрах». Фоторепортаж

12 April 2019, 11:15

Щорічно 12 квітня відзначається Всесвітній день авіації та космонавтики (Міжнародний день польоту людини в космос) та День працівників ракетно-космічної галузі України.

Традиційно з нагоди свята у Житомирі відбулося покладання квітів до пам’ятника видатному вченому у галузі ракетобудування та космонавтики, конструктору, уродженцю нашого міста Сергію Корольову. На однойменному майдані зібралися керівники міста і області, громадськість.

Окрім того, до заходу доєдналися військовослужбовці, котрі поклали до підніжжя пам’ятника соснову гірлянду, також на майдані вишикувалися діти у сірих костюмах-«скафандрах».

Після урочистостей житомиряни фотографувалися біля кам’яного Корольова. Знімок на згадку зробили і прихильники забороненої нині Комуністичної партії: люди у дві шеренги стали біля пам’ятника та розгорнули червоний прапор.

Як повідомляв Житомир.info, 12 квітня 2019 року з нагоди свята у Житомирському музеї космонавтики імені С. П. Корольова буде день відкритих дверей. Зокрема, у закладі виступить дублер першого космонавта незалежної України Леоніда Каденюка Надія Адамчук. По обіді у музеї демонструватимуть фільми та мультфільми на космічну тематику. План заходів дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День космонавтики покладання  
Матеріали по темі