Події

Рідні просять допомогти розшукати житомирянина, який пішов по хліб та зник

15 April 2019, 11:51

У Житомирі зник літній чоловік, котрий має проблеми з пам’яттю.

Повідомлення про зникнення житомирянина у Facebook 14 квітня опублікувала Олена Пекарєва.

«Пропала людина в Житомирі. 12 квітня об 14.00 вийшов з дому по хліб (вул. Грушевського, 78) і не повернувся. Прошу допомоги в пошуках. Поліщук Володимир Олікович, 1930 року народження. Одягнений в світло-коричневу куртку та коричневі вельветові штани. Має проблеми з пам'яттю. Якщо хтось бачив, повідомте, будь ласка, за телефоном: 097-280-63-97 (виділено редакцією)», – йдеться у дописі.

15 квітня у прес-службі ГУНП в Житомирській області в коментарі Житомир.info підтвердили інформацію про зникнення чоловіка та зазначили, що пошуки його тривають.

«Увечері 12 квітня до поліції надійшло повідомлення від житомирянки про те, що близько 14.45 год. цього дня пішов з дому та не повернувся її чоловік. Прикмети зниклого: зріст – приблизно 160 см, на вигляд – 80-85 років, середньої тілобудови. Розшук чоловіка триває», – розповіли у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 11 квітня 2019 року в ГУ Нацполіції у Тернопільській області інформували, що у лікарні в райцентрі Бережани понад 5 місяців перебував чоловік, котрий втратив пам’ять і не зміг пригадати, хто він та звідки. Як виявилося, чоловік є жителем села Андрушки Попільнянського району Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зникнення розшук поліція  
Матеріали по темі