Культура

Звітний концерт «Струмочка»: запальні дитячі пісні, дует Яремчуків та прем’єра пісні про Житомир

15 April 2019, 15:32

14 квітня в приміщенні Житомирського драмтеатру відбувся традиційний звітний концерт народної хорової студії «Струмочок».

Про це Житомир.info повідомила художній керівник студії Олена Ващишина.

«Все на світі починається з краси», «Краса врятує світ» - це меседж, який діти передавали присутнім у залі глядачам своїм співом і творчістю. Концерт розпочався твором відомогокомпозитора, співака та громадського діяча Тараса Петриненка «Земля – блакитний м’ячик». Цю пісню діти яскраво, емоційно і чуттєво заспівали зведеним хором разом з родинним дуетом Заслужених артистів України Олександра і Яніни Яремчуків», - розповіла Олена Ващишина.

Також вихованці студії представили пісенну творчість житомирського композитора Олександра Машевського та поетеси Світлани Соболевської. Завдяки творчому і креативному підходу керівників та вихованців студії твори цих авторів перетворилися в театр запальних дитячих пісень.

За даними худкерівника, ансамбль випускників хорової студії «Струмочок» виконав прем’єру пісні житомирянки Лесі Мірошникової «Місто моє», яку тепло сприйняли глядачі. У програмі концерту були класичні та сучасні музичні твори, дитячі пісні і техно-музика.

Концерт відбувся завдяки творчим зусиллям всіх керівників студії: О. Ващишиної, О. Маліновської , Н. Шевчук, В. Оргіш, Г. Мулько та концертмейстерів В.Добровінської та О. Люлько.

Нагадаємо, на звітному концерті у квітні 2017 року «Струмочок» підтверджував звання «Народний художній колектив».

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2017 року хорову студію «Струмочок» визнали кращим хором міжнародного фестивалю у Німеччині.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хор Струмочок концерт  
Матеріали по темі