Події

​На Київській у Житомирі тролейбус збив дівчину на пішохідному переході

18 April 2019, 09:49

17 квітня на перехресті вулиць Київської та Князів Острозьких сталася ДТП за участі тролейбуса та пішохода.

Про це надвечір 17 квітня повідомила прес-служба КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління».

«17 квітня на перехресті вулиць Київської та Князів Острозьких сталася ДТП за участі тролейбуса та пішохода. Наразі поліція з’ясовує усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Попередньо відомо, що дівчина переходила дорогу, але не помітила тролейбуса, який закінчував переїзд перехрестя. Просимо пішоходів бути уважними та обережними на дорозі. Бережіть своє життя», - йдеться в повідомленні ТТУ.

Інформацію про подію журналісту Житомир.info підтвердили у прес-службі Патрульної поліції в Житомирській області.

«ДТП сталося близько 18.00 години. За словами патрульних, які прибули на виклик, свідки ДТП розповіли, що жінка переходила дорогу на свій сигнал світлофору. У цей час тролейбус закінчував маневр і здійснив наїзд на пішохода. Свідки кажуть, що дівчина була в навушниках, їй кричали, але вона не чула і не помітила тролейбус. Потерпілу забрала швидка. Лікарі розповіли поліцейським, що від удару утворилась гематома на голові, інших ушкоджень не було. Тобто тролейбус не переїхав її, а просто вдарив», - розповіли в патрульній поліції.

Нагадаємо, під час заметілі 23 січня 2019 року у Житомирі сталося дві ДТП за участі тролейбусів.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2018 року біля ринку на Польовій тролейбус збив молодого чоловіка, який намагався перебігти дорогу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП ТТУ тролейбус пішохід поліція  
Матеріали по темі