Культура

У ​Житомирі стартував четвертий міжнародний фестиваль електронної музики АТОМ

19 April 2019, 09:08

У стінах житомирського музею космонавтики ім. С.П. Корольова 18 квітня стартував четвертий міжнародний фестиваль експериментальної електронної музики АТОМ. Першого дня відвідувачі насолоджувались об’ємним багатоканальним звуком від українських музикантів Lonely Man, Alla Zagaykevych, Diser Tape, YV.

У наступні два дні музична частина фестивалю проходитиме у Навколокультурному простоpі за адресою пров. Скорульського, 5. Серед цьогорічних гостей - талановиті музичні експериментатори України, Японії, Угорщини та Італії.

Паралельно в приміщеннях музичного училища та центру розвитку місцевого самоврядування відбудуться лекції арт-менеджера Марії Ланько «У відкритих стосунках з: досвід незалежного кураторства в Україні на прикладі проектів Лізавети Герман та Марії Ланько», фотографа Віктора Марущенка «Фотографія в сучасному світі» та композитора Алли Загайкевич «Електроакустична музика в сучасній музичній системі».


Як повідомляв Житомир.info, 18, 19 і 20 квітня 2019 року в Житомирі проходить четвертий міжнародний фестиваль експериментальної електронної музики та сучасного мистецтва АТОМ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АТОМ фестиваль музика  
Матеріали по темі