Влада

Начальника управління Житомирської міськради, який «погорів» на хабарі, відсторонили від посади

11 May 2019, 11:03

Начальника управління житлового господарства Житомирської міськради Юрія Мостовича, підозрюваного в одержанні однієї тисячі доларів США неправомірної вигоди, відсторонили від займаної посади.

Про відсторонення посадовця 11 травня Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«У п’ятницю, 10 травня 2019 року, клопотання, погоджене із процесуальним керівником щодо відсторонення від посади підозрюваного в одержанні неправомірної вигоди чиновника Житомирської міськради, розглянуто судом. Ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира керівника підрозділу міської ради відсторонено від посади на час досудового розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою)», – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування, під процесуальним керівництвом прокуратури області, проводить СУ ГУНП в області.

Нагадаємо, 8 травня 2019 прокуратура Житомирської області повідомляла, що за хабар у тисячу доларів чиновника Житомирської міськради посадили під цілодобовий домашній арешт.

Як повідомляв Житомир.info, 6 травня 2019 року з «відкатом» у 1 тис. доларів від переможця тендеру на проведення будівельних робіт був затриманий начальник управління житлового господарства Житомирської міськради Юрій Мостович.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хабар прокуратура відсторонення Мостович  
Матеріали по темі