Місто

Житомиряни долучилися до забігу «Run, Юля, Run» за участі чемпіонки з триатлону Юлії Єлістратової

22 May 2019, 14:38

Житомирська багаторазова переможниця Кубків світу з триатлону Юлія Єлістратова зранку, 22 травня, на спортивному полі агротехнічного коледжу провела відкрите тренування та долучилася до спільного забігу для всіх охочих. Захід під назвою «Run, Юля, Run» організував Житомирський обласний інформаційний туристичний центр.

Сама Юлія ділиться, долучилася до заходу, попри щільний графік, аби популяризувати спорт на Житомирщині.


«Я із задоволенням долучаюсь до популяризації активного образу життя на Житомирщині і сподіваюся, що своїм прикладом я надихну ще більше громадян займатися спортом. Дуже мало на Житомирщині подібних проектів, а вони мають бути регулярними і у всіх видах спорту. Забіг проводитиметься не у форматі змагань, тобто тут немає переможців і чемпіонів, а як спільне проведення часу, активно та спортивно», - каже чемпіонка світу з триатлону Юлія Єлістратова.

Під час заходу чемпіонка спілкувалася із учасниками забігу, розповідала про свої тренування та участь у чемпіонатах.

До забігу приєдналося небагато охочих - всього п'ять чоловік. Однак ті діляться, що подібних спортивних заходів у місті справді не вистачає, а сьогоднішній забіг став для деяких визначним.

«Класні враження я отримав, пробіг 19 кіл, скільки зміг. Прийшов просто побігати, я її (ред. Юлію Єлістратову) зовсім не знав, коли дізнався, подумав, що було б приємно пробігти з чемпіонкою України», - ділиться Андрій.

«Віднедавна спорт став дуже важливим в моєму житті. Самому бігати, звичайно, можна, і є місця, де побігати, але коли приїжджає така відома людина, як Юлія Єлістратова, то не можна втрачати такої нагоди: подивитися, як відомі спортсмени тренуються, собі щось запозичити та себе показати, але це, звичайно, другорядне. Тим не менше, це визначна подія і для мене, і для Житомира в цілому», - каже учасник забігу Олег.

Як повідомляв Житомир.info, під час сесії 27 вересня 2018 року житомирській триатлоністці Юлії Єлістратовій виділили 150,5 тис. грн з міського бюджету на участь у змаганнях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Єлістратова забіг триатлон стадіон  
Матеріали по темі