Місто

​Житомирський музей хоче за 1 млн грн придбати симулятор космічного шатлу і втретє оголошує тендер

30 May 2019, 16:25

Житомирський музей космонавтики хоче придбати електротехнічне обладнання, а саме симулятор космічного шатлу, однак не може знайти постачальника. Два попередні тендери не дали результату, а тому 28 травня музей оголосив про відкриті торги втретє.

Відповідне оголошення опубліковане на ресурсі ProZorro.

У тендерній документації зазначається, що симулятор призначений для імітації польоту у космічному просторі та зльоту і посадки на поверхню планет та астероїдів.

«Відчуття польоту мають створюватися з комплексу ефектів, які мають працювати в єдиному просторі часу, а саме: візуального огляду на екрані перед кабіною, звуко-вібро ефектами та інформацією на приладах в залежності від режимів польоту», - йдеться у техзавданні.

Конструкція симулятора має складатися з екрану, кабіни з місцями для двох пілотів, головної платформи та електротехнічного обладнання.

Очікується, що даний симулятор космічного шатлу обійдеться музею в 1 млн грн. До 18 червня приймаються пропозиції від бажаючих взяти участь у торгах, а наступного дня має відбутися аукціону.

Зазначимо, що перший тендер на придбання даного симулятору музей космонавтики оголосив 13 березня 2019 року, проте жодної пропозиції тоді не надійшло. 8 травня був оголошений новий тендер, на участь у якому надійшла одна пропозиція – від ТОВ «Лінкстар». Оскільки на аукціон було подано менше двох тендерних пропозицій, торги довелось відмінити. Тож житомирський музей втретє сподівається провести відкриті торги і таки придбати симулятор космічного шатлу.

Нагадаємо, у березні 2019 року Житомирський музей космонавтики оголосив конкурс для старшокласників, за перше місце у якому обіцяють 300 доларів США.

Як повідомляв Житомир.infо, у 2019 році Житомирська облрада підготувала звернення, аби музей космонавтики отримав статус національного.

Житомир.infо

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: музей космонавтики шатл симулятор тендер  
Матеріали по темі