Місто

Директор міського спортивно-культурного центру розповів, куди дівся пандус з інклюзивного майданчика в Житомирі

2 June 2019, 16:43

Пандус, який був розташований поруч з однією з гойдалок на новому інклюзивному спортивному майданчику по вулиці Київській у Житомирі, ніхто не крав. Його забрали робітники міського спортивно-культурного центру через те, що він, за словами житомирян, є небезпечним.

Про це у коментарі Житомир.info 2 червня розповів директор міського спортивно-культурного центру Анатолій Фільчук.

«Цей майданчик поставили нам на баланс, нас зобов’язали його обслуговувати. Одного разу до мене підійшла мама одного з відвідувачів, і в розмові ми вияснили, що один із тренажерів – небезпечний. Власне, її дитина травмувала там ногу. Діти не завжди там гуляють під наглядом батьків, і на ту гойдалку вони сідають так, що у них звисають ноги, і пандус, який там стояв – реально небезпечний. Там відпочивають не тільки діти з інвалідністю, і якщо травмується здорова дитина – цьому буде від когось користь? Якщо мені скажуть повернути пандус – зроблю, але хто буде нести відповідальність за травмування дитини?! Я його готовий завтра поставити, але то буде небезпечно! Його (пандус, - ред.) ніхто не вкрав, це не вандалізм, він є, але якщо його ставити – то треба так, аби це було безпечно», - сказав Анатолій Фільчук.

Як повідомляв Житомир.info, 31 травня 2019 року двоє чоловіків зайшли на територію інклюзивного спортмайданчика в Житомирі, зрізали пандус, погрузили в автомобіль та поїхали геть. У поліції зазначили, що розпочали перевірку.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Фільчук інклюзивний майданчик гойдалка пандус  
Матеріали по темі