Місто

​Мер Житомира пропонуватиме депутатам присвоїти міській лікарні №2 ім’я Віктора Павлусенка

14 June 2019, 14:03

Мер Житомира Сергій Сухомлин висловив співчуття з приводу смерті керівника КП «Лікарня №2» Віктора Павлусенка та повідомив про намір присвоїти медзакладу його ім’я.

Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі 14 червня.

«Сьогодні отримав багато дзвінків від людей, що добре знали Віктора Павлусенка. Всі говорять одне: це людина, яка ніколи нікому не відмовила, завжди допомагала. Він відійшов у вічність за своїми друзями – Володимиром Савченком та Володимиром Башеком. Я знав їх трьох по роботі, коли був міським депутатом в 2006 році. Вони були прекрасними спеціалістами, гарними керівниками і постійно заряджали своєю позитивною енергію всіх навколо. Це чергова велика втрата для міста і для медичного закладу, в якому понад 20 років пропрацював Віктор Павлусенко. На найближчій сесії буду виносити питання про присвоєння Лікарні №2 його імені», - написав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, 14 червня пішов з життя Заслужений лікар України, депутат Житомирської міськради двох скликань, директор Центральної міської лікарні №2 Віктор Павлусенко.

Він очолював ЦМЛ №2 більше 20 років. Нагороджений орденами «Данила Галицького», «За заслуги» ІІ ступеня, «За заслуги» ІІІ ступеня.

Прощання з Віктором Павлусенком відбудеться 15 червня з 9:00 до 12:00 в приміщенні Палацу культури за адресою: вул. Святослава Ріхтера, 12/5.

Як повідомляв Житомир.info, розпорядження про призначення Віктора Павлусенка головним лікарем комунального підприємства «Лікарня №2» Житомирський міський голова підписав 1 лютого 2019 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Павлусенко прощання лікарня №2  
Матеріали по темі