Фоторепортаж

Житомирський провулок, який веде від мосту до парку і починається з «ветхої» двоповерхівки. Фоторепортаж

19 June 2019, 16:20

Влада Житомира хоче визнати будинок №2 по пров. 3-й Чуднівський ветхим та непридатним для експлуатації.

Про це йдеться у проекті рішення виконкому про обстеження технічного стану житлових будинків, який оприлюднений на сайті міської ради 18 червня.

«Визнати таким, що відповідає санітарним, технічним вимогам та придатним для проживання нежитлове приміщення в житловому будинку № 5 по вул. Генерала Всеволода Петріва, загальною площею – 68,64 кв.м., в тому числі житловою площею – 30,93 кв.м. Визнати ветхим житловий будинок по пров. 3-й Чуднівський, 2, який не відповідає санітарним, технічним вимогам та непридатний для нормальної експлуатації. Надати дозвіл комунальному підприємству «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство № 9» Житомирської міської ради виконати замовлення проектно-кошторисної документації та звіту технічного обстеження нежитлового приміщення загальною площею 28,8 кв.м. в житловому будинку № 118 по вул. Київська та виконати реконструкцію без зміни геометричних розмірів та втручання в капітальні конструкції з подальшим визнанням під житло, для надання працівникам підприємства під службове житло», - зазначається у проекті рішення.

У будинку, який хочуть визнати ветхим, з червня 2014 року зареєстрована громадська організація «Національно-культурне товариство ромів "Рома Кетане"».

Який вигляд мають цей та інші будинки по 3-му Чуднівському провулку дивіться у фоторепортажі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком будинок пров.Чуднівський ветхий будинок  
Матеріали по темі